Home Opleidingen en Workshops Inhoud opleidingen
Opleidingen
Vooropleiding Power & Easy Flow Yoga PDF Afdrukken E-mailadres
De vooropleiding is bedoeld voor studenten die geen ervaring hebben in het lesgeven. Na het volgen van deze opleiding is het mogelijk om door te stromen naar de basisopleiding. De doelen van deze opleiding zijn: leren wat Power (Ashtanga) Yoga en de Yoga filosofie inhoudt, ervaren om voor een groep te staan, werken aan eigen vaardigheden en leren om Surya Namaskar A in te spreken aan studenten. Er zijn ca. 20 contacturen met daarnaast huiswerkopdrachten. De kosten zijn € 399,00.
 
Basisopleiding Easy Flow Yoga PDF Afdrukken E-mailadres
Easy Flow Yoga is een zachtere, minder zware vorm van PowerYoga. Bij Easy Flow Yoga houd je flow in je les, maar verlaag je de intensiteit. Net als bij de PowerYoga wordt er gevarieerd met de houdingen. Tijdens deze opleiding leer je wat Easy Flow Yoga inhoudt, leer je lesgeven in Easy Flow Yoga, werk je aan je eigen vaardigheden en leer je je studenten observeren en begeleiden. De opleiding bestaat uit ca. 60 contacturen. Daarnaast wordt er de nodige zelfstudie van je verwacht en krijg je huiswerkopdrachten mee. De kosten zijn € 1250,00.
 
Basisopleiding Power (Ashtanga) Yoga PDF Afdrukken E-mailadres
De basisopleiding is bedoeld voor docenten die PowerYoga op een zuivere en verantwoorde manier willen ervaren, leren en overbrengen. De doelen van deze opleiding zijn: leren wat Power (Ashtanga) Yoga en de filosofie inhoudt, leren lesgeven in PowerYoga, werken aan eigen vaardigheden en leren observeren en begeleiden van studenten. Er zijn ca. 60 contacturen met daarnaast huiswerkopdrachten. Deze opleiding wordt gegeven door Tonnie Goes en gastdocenten. De kosten zijn € 1250,00. Het is tevens mogelijk een intensieve basisopleiding Power (Ashtanga) Yoga te volgen. Het totaal aantal uren is gelijk, maar deze opleiding wordt in een aantal weken afgerond, in tegenstelling tot de niet intensieve basisopleiding, die over een aantal maanden is uitgesmeerd.
 
Workshops Kunst van het Begeleiden PDF Afdrukken E-mailadres

Deze opleiding wordt in de vorm van 4 workshops (zie daarvoor het overzicht workshops) aangeboden en is bedoeld voor Yoga docenten. Iedere vorm van Yoga is toegestaan, mits in bezit van een diploma.

De doelen van deze opleiding zijn:

  • het leren persoonlijk te begeleiden van studenten
  • het stabiliseren van de eigen houding en
  • het werken aan eigen vaardigheden

Na het volgen van de opleiding zult u beter in staat zijn studenten verantwoord te begeleiden en dit geeft zowel voor de docent als de student een meerwaarde. Ieder mens is immers anders en heeft een persoonlijke begeleiding nodig.

Er zijn ca. 22 contacturen voor alle workshops samen. De workshops kunnen afzonderlijk gevolgd worden; bij het volledig volgen van alle workshops krijgt de deelnemer ook huiswerkopdrachten, waarna bij een positief resultaat een certificaat wordt uitgereikt.

 
Opleiding Personal Yoga Coach PDF Afdrukken E-mailadres

Ben je gediplomeerd Yoga Docent en wil je mensen persoonlijk begeleiden met yoga? Dan biedt deze unieke personal yoga coach opleiding jou de mogelijkheid. Op basis van ruim 15 jaar ervaring in het geven van yoga opleidingen en het persoonlijk begeleiden van diverse mensen op het gebied van yoga, heeft Tonnie Goes deze personal yoga coach opleiding ontwikkeld.

Lees meer...
 
Yoga Opleidingen Dasra Center Utrecht-Montfoort PDF Afdrukken E-mailadres

Een begrip in Nederland: al bijna 15 jaar worden in het Dasra Center van Tonnie Goes te Montfoort diverse yoga opleidingen aangeboden: power yoga, ashtanga yoga, easy flow yoga, easy yoga, yin yoga, yoga nidra, mindful yoga. De yoga opleidingen kenmerken zich door een sterke didactische inslag met voldoende persoonlijke aandacht (kleine groepen), zodat je na de yoga opleiding met vertrouwen een groep yoga-beoefenaars kunt begeleiden. De yoga opleidingen bevorderen tevens je eigen yoga-ontwikkeling.

Kijk op de pagina /opleidingen-en-workshops/inhoud-opleidingen voor meer inhoudelijke informatie. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.