Antwoorden op vragen rondom de Yoga Teacher Trainingen van www.poweryoga.nl

We hebben een aantal van onze opleidingen gecombineerd tot twee Yoga Teacher Trainingen:

  • 1 Yoga Teacher Training gecentreerd rond de basisopleiding Power (Ashtanga) Yoga
  • 1 Yoga Teacher Training gecentreerd rond de basisopleiding Easy Vinyasa Yoga

Heb je een TT bij ons gevolgd, dan ontvang je een Dasra Center 200 uur Yoga Alliance certificaat, waarmee je je bij de Yoga Alliance kunt registreren als gecertificeerd Yoga Trainer/Yoga Docent.

Om dus in aanmerking te komen voor dit Dasra Center 200 uur Yoga Alliance certificaat, moet je 3 deelopleidingen bij ons volgen of gevolgd hebben.

Wanneer je je inschrijft voor een Yoga Teacher Training, ben je goedkoper uit dan wanneer je de deelopleidingen los bestelt, goed om te weten.

Heb je al 1 of meerdere opleidingen gevolgd, kijk dan welke nog ontbreekt, volg die deelopleiding en verkrijg alsnog je Dasra 200 uur Yoga Alliance certificaat.


Een voorbeeld: je hebt in het verleden de Vooropleiding en een Basisopleiding gevolgd. Wanneer je besluit om nog de opleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie bij ons te volgen, dan krijg je na afronding daarvan niet alleen het certificaat voor die deelopleiding, maar ook het certificaat voor onze door de Yoga Alliance erkende Dasra 200 uur Yoga Teacher Training. Daarmee kun je je bij de Yoga Alliance registreren als certified Yoga Teacher. Voorwaarde is dat je ons kopieën van je eerder behaalde certificaten kunt overleggen. Heb je je al ingeschreven voor een Vooropleiding en een Basisopleiding in 2016 en je besluit om de deelopleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie ook te volgen, dan brengen we uiteraard de clusterprijs in rekening in plaats van de afzonderlijke prijs.


Een andere mogelijkheid is, dat je geen Vooropleiding hebt gevolgd, maar wel een Basisopleiding. Voor deze gevallen hebben we een aangepaste vooropleiding geïntroduceerd. Uiteraard geldt dat de 3 deelopleidingen (vooropleiding, een basisopleiding en de opleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie) samen je recht geven op het Dasra 200 uur Yoga Alliance certificaat.


Dan kan het ook nog zijn dat je de Vooropleiding, een Basisopleiding en de Kunst van het Begeleiden modules hebt gevolgd. Alleen het anatomie deel ontbreekt om voor het Yoga Alliance certificaat in aanmerking te komen. In die gevallen bieden we de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief alsnog de deelopleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie te volgen. In deze deelopleiding doe je hands-on anatomische kennis op terwijl je je gelijktijdig verdiept in het begeleiden van yoga-beoefenaren in yoga houdingen. Op die manier wordt anatomie een stuk inzichtelijker. Neem via email contact met ons op als je geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid.