Categorie: Geen categorie

 • Yoga bijscholing

  www.poweryoga.nl Yoga Modules

  Bij poweryoga.nl kun je ook terecht voor bijscholing op het gebied van Yoga. Je verder verdiepen in yoga stijlen kan een welkome verrijking van je yoga vaardigheden als docent betekenen.

 • Personal Yoga Coach Opleiding

  Personal Yoga Coach Opleiding

  Ben je gediplomeerd Yoga Docent en wil je mensen persoonlijk begeleiden met yoga? Dan biedt deze unieke opleiding Personal Yoga Coach jou de mogelijkheid. Op basis van ruim 20 jaar ervaring in het geven van yoga opleidingen en daarnaast het persoonlijk begeleiden van diverse mensen op het gebied van yoga, heeft Tonnie Goes deze opleiding […]

 • Yoga opleidingen

  Yoga Opleidingen van www.poweryoga.nl

  In onze opleidingen leren we je uiteraard de vaardigheden van een yoga docent. Daarnaast leggen we de nadruk op het verkrijgen van meer kennis over yoga in combinatie met jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Power Vinyasa Yoga Teacher Training

  Yoga Docent Opleiding Power Yoga

  Onze Power Yoga Teacher Training is opgezet volgens de richtlijnen van de Yoga Alliance. Wanneer je bij ons de 200 urige Power Yoga Teacher Training volgt, kun je je direct registreren als gecertificeerd yoga docent bij de internationale Yoga Alliance. Wil je in het buitenland lesgeven, dan is een internationaal erkend diploma mooi meegenomen.

 • Vinyasa Yoga Teacher Training

  Onze 200 uur Vinyasa Yoga opleiding 2020 is een Yoga Teacher Training volgens de richtlijnen van de Yoga Alliance.

  Onze Vinyasa Yoga Teacher Training is opgezet volgens de richtlijnen van de Yoga Alliance. Wanneer je bij ons de 200 urige Vinyasa Yoga Teacher Training volgt, kun je je direct registreren als gecertificeerd yoga docent bij de internationale Yoga Alliance. Wil je in het buitenland lesgeven, dan is een internationaal erkend diploma mooi meegenomen.

 • Introductie opleiding Power Vinyasa Yoga

  Yoga Introductie Opleiding Power en Vinyasa Yoga

  Overweeg je om een nieuwe wending aan je leven te geven als Yoga docent(e) ? Dan ben je bij www.poweryoga.nl met onze vooropleiding Power Vinyasa Yoga aan het juiste adres.

 • Yoga opleiding PowerYoga

  Power Yoga opleiding

  In de Yoga opleiding PowerYoga staan zowel het opdoen van je eigen Yoga vaardigheden als het kunnen doceren van een Yoga les centraal. Je leert bij ons dus echt een vak.

 • Yoga opleiding Vinyasa Yoga

  Yoga opleiding Vinyasa Yoga

  In de Yoga opleiding Ashtanga Vinyasa Yoga staan zowel het opdoen van eigen Yoga vaardigheden als het kunnen doceren van een Yoga les centraal. Je leert bij ons dus echt een vak.

0

Je winkelwagen