Bijscholing Yoga Nidra en Restorative Yoga

Tijdens deze bijscholing leer je de theorie en praktijk van Yoga Nidra en Restorative Yoga. Je leert hoe deze yoga ontspanningstechnieken zijn opgebouwd. Je gaat dus actief aan de slag met het geven van Yoga Nidra en Restorative Yoga houdingen.

Iedere lesdag wordt er een Nidra gegeven, zodat je Yoga Nidra ook zelf gaat ervaren. Daarnaast leer je hoe je jouw studenten/leerlingen in een Restorative Yoga houding kan neerleggen.  Restorative Yoga is daarom een mooie aanvulling voor de Yoga Nidra en voor de eindontspanning in je yoga lessen.

Extra handig: Yoga Nidra is een verzameling ontspanningstechnieken die een hele les duurt. Maar de Yoga Nidra onderdelen die je leert, kun je ook inzetten voor de eindontspanning in een reguliere yoga les. Je krijgt hier volop inspiratie voor aangereikt.

Yoga Bijscholing Yoga Nidra en Restorative Yoga

Relaxation Response

Yoga Nidra en Restorative Yoga zorgen voor een zogeheten Relaxation Response van je lichaam. Hierover is al veel gezegd en geschreven door vooraanstaande wetenschappers zoals Herbert Benson, professor aan Harvard University. Kort gezegd komt het hierop neer:

Naast de bekende Fight- or Flight Response kent het zenuwstelsel ook een Relaxation Response. Deze ontspanning van het lichaam heeft een zelfhelende uitwerking, hoe fantastisch is dat?

De bijscholing Yoga Nidra en Restorative Yoga bestaat uit 4 opleidingsdagen en wordt gegeven door Tonnie Goes en Wendy de Groot.

De prijs voor deze opleiding is € 650,00; de opleiding is vrijgesteld van B.T.W.

Enig resultaat