Yoga opleidingen

De yoga opleidingen van PowerYoga.nl en Tonnie Goes kenmerken zich door hun moderne en praktische toepassing met respect voor de eeuwenoude yoga tradities.

In onze yoga opleidingen leren we je uiteraard de vaardigheden van een yoga docent. Daarnaast leggen we de nadruk op het verkrijgen van meer kennis over yoga in combinatie met jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij kiezen hier dus heel bewust voor. Wij geloven dat deze persoonlijke groei net zo waardevol is als het vaardig(er) worden als yogadocent.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal

Omdat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, werken we altijd met kleine groepen. We bieden zo een vertrouwde leeromgeving. Daarin kun jij je evenwichtig ontwikkelen. Een omgeving ook waarin je op een veilige manier in aanraking kunt komen met het yoga gedachtegoed. In onze yoga opleidingen letten we daarom op de technische aspecten die nodig zijn om als yogadocent aan de slag te gaan. En we willen je vooral ook de yoga beoefening laten beleven en ervaren.

Opzet van de yoga opleidingen

Introductie opleiding

We hebben onze yoga opleidingen zo opgezet, dat je de opleiding in je eigen tempo kunt volgen. We bieden we als eerste een introductie opleiding aan. Hierin kun je eerst eens met yoga kennismaken.

Basisopleidingen

Na deze introductie kun je vervolgens kiezen voor één van de twee yoga basis opleidingen: de Power Yoga of Vinyasa Yoga. Na de basisopleiding ben je in staat om op een veilige en gedegen manier yoga les te geven.

Specialisatie

De 200-urige opleiding sluit je vervolgens af met onze unieke opleiding ‘Kunst van het Begeleiden & Anatomie’.

Modules

Wil je je verder ontwikkelen als yoga docent of ben je op zoek naar verdieping in ontspanningstechnieken, kies dan voor een van onze extra yoga modules, zoals bijvoorbeeld de Yoga Nidra & Restorative Module, de Yin Yoga voor docenten Module of de Moderne Hatha Yoga Module.

Onze yoga opleidingen op een rij:

Yoga Introductie Opleiding Power en Vinyasa Yoga
Introductie Opleiding Power en Vinyasa Yoga
Yoga Opleiding Power Yoga
Power Yoga Opleiding
Yoga Opleiding Vinyasa Yoga
Vinyasa Yoga Opleiding
Yoga Opleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie
Yoga Opleiding Kunst van het Begeleiden en Anatomie
opleiding Personal Yoga Coach
Opleiding Personal Yoga Coach
200 uur Power Yoga Teacher Training
200 uur Power Yoga Teacher Training
200 uur Vinyasa Yoga Teacher Training
200 uur Vinyasa Yoga Teacher Training

Er zijn je sinds 2001 al meer dan 1000 (bekende) docenten voorgegaan en wij zijn dan ook trots op onze yoga vak opleidingen.

Namasté, Tonnie Goes

Toont alle 5 resultaten