Poweryoga.nl nieuwsbrief van augustus 2019


De zomervakantie vliegt aan ons voorbij en het weer wisselt zich af met zonnige dagen en af en toe een heerlijke regenbui, tijd dus voor de poweryoga.nl nieuwsbrief van augustus 2019!

Ik heb in mei/juni met mijn zus, zwager en vriend een reis gemaakt naar Indonesië om in de voetsporen van mijn vader het land te ontdekken. Hij is daar tussen 1946 en 1950 gelegerd geweest en we hebben een aantal plekken kunnen bezoeken waar hij destijds ook was. De mooiste was wel deze in de hoofdstad Jakarta:

Nieuwsbrief poweryoga.nl augustus 2019

Hoe dan ook, in september start het nieuwe les- en opleidingsseizoen. Komend seizoen gaan we wat meer online werken met onze opleidingen. Als eerste passen we dit toe op de Personal Yoga Coach opleiding. Die zal naast contactdagen ook een online deel omvatten. Dat biedt jou naast een financieel voordeel dus ook de mogelijkheid om je leertijd flexibeler in te delen en aan te passen aan je eigen leef/werksituatie. Met deze nieuwsbrief van poweryoga.nl van augustus 2019 geef ik je graag een overzicht van de komende opleidingen. Voor de liefhebbers, we hebben ook weer een Yoga inspiratie dag op 15 september!


4 daagse bijscholing Yoga Nidra & Restorative

Start: 31 augustus as.
Zeer praktijk gericht in het leren overbrengen van de Yoga Nidra en Restorative. (Er zijn nog enkele plekken beschikbaar)

Of Start: 12 oktober as.
(Deze bijscholing is nagenoeg vol, overweeg de bijscholing van 31 augustus, zie hiervoor.)


5 daagse opleiding Yin Yoga voor Yoga Docenten

Start: 13 september as.
Een mooie aanvulling op je andere yoga lessen; Anouk Maasland-Volmuller (fysiotherapeute en yoga/pilates docente) en Tonnie laten samen je Yin Yoga ervaren en leren hierin lesgeven.
Schrijf je in voor 1 september ontvang 100,00 euro korting.


Workshop Yoga Inspiratie met thema Kracht

Start: Zondag 15 september
Voor Yoga Docenten en geïnteresseerden.


3 daagse introductie opleiding Power en Vinyasa Yoga

Start: 20 september as.
(Nog 2 plekken beschikbaar)

Je maakt kennis met Yoga en ontdekt wat het betekent om les te geven. Het is het eerste deel van onze 200 uur Power Yoga of Vinyasa Yogadocenten opleiding. Na afronding van deze 200 uur opleiding kun je registreren bij de Yoga Alliance als gecertificeerd Yoga docent.


Power Yoga basisopleiding

Start: 29 september as.
12 daagse Basisopleiding van ca. 70 contacturen (nog enkele plekken beschikbaar)

Een zeer praktijkgerichte Yoga vakopleiding waarin je leert power yoga lessen te geven op een veilige en zuivere manier. Ook je eigen yoga vaardigheden en persoonlijke (yoga) ontwikkeling staan centraal. Het is het tweede deel van onze 200 uur Power Yoga Yogadocenten opleiding. Na afronding van deze 200 uur opleiding kun je registreren bij de Yoga Alliance als gecertificeerd Yoga docent.


Kunst van het Begeleiden & Anatomie

Start: 6 oktober as of 18 april 2020.
5 daagse opleiding (nog enkele plekken beschikbaar)

Prachtige aanvulling voor Yoga Docenten die hands-on willen leren hoe je je leerlingen kunt begeleiden in de asana’s. Met een prachtige anatomische aanvulling van fysiotherapeute en yoga docent Anouk Maasland-Volmuller. Het is het laatste deel van onze 200 uur Power en Vinyasa Yoga Yogadocenten opleiding. Na afronding van deze 200 uur opleiding kun je registreren bij de Yoga Alliance als gecertificeerd Yoga docent.


Personal Yoga Coach opleiding

Start: De Online Personal Yoga Coach opleiding binnenkort bechikbaar.
Start: De Personal Yoga Coach Contactdagen 8 november as.
De Personal Yoga Coach Contactdagen is vooral een Klachten en Blessures module van 7 dagen. Deze module is ook los te volgen voor Yoga Docenten.
Anouk Maasland-Volmuller & Tonnie werken hierin samen en leggen uit hoe je als yoga docent met een lichamelijke klacht of blessure om kunt gaan in een 1-op-1 situatie maar ook in je reguliere lessen.


Vinyasa Yoga Basisopleiding

Start: 16 november as.
10 daagse Basisopleiding van ca. 70 contacturen (nog enkele plekken beschikbaar)

Een zeer praktijkgerichte Yoga vakopleiding waarin je leert vinyasa yoga lessen te geven op een veilige en zuivere manier. Ook je eigen yoga vaardigheden en persoonlijke (yoga) ontwikkeling staan centraal. Het is het tweede deel van onze 200 uur Vinyasa Yoga Yogadocenten opleiding. Na afronding van deze 200 uur opleiding kun je registreren bij de Yoga Alliance als gecertificeerd Yoga docent.

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, schroom niet, mail of bel gerust. Kijk eventueel ook verder op onze site www.poweryoga.nl voor meer informatie.
Een mooie resterende zomer toegewenst en hopelijk tot snel in Dasra Center.
Namasté, Tonnie


0

Je winkelwagen