Routebeschrijving


(print deze uit, de ingang van het Dasra Center is anders dan verwacht!)

Vanuit Amsterdam/ Utrecht / Den Bosch:

Vanaf het knooppunt Oudenrijn, neem de A12 richting Den Haag. Neem afslag 15: De Meern – Harmelen – Montfoort. Volg de borden richting Montfoort. De provinciale weg naar Montfoort is ± 8 km. lang. Bij de eerste rotonde (Opel garage) rijdt u rechtdoor. Volg de weg. Bij het tweede verkeerslicht slaat u rechtsaf. Op het parkeerterrein aan de linker- of rechterkant kunt je je auto parkeren.

Loop vanaf het parkeerterrein of vanaf de bushalte naar het binnenplein van het authentieke Kasteel van Montfoort. Ga over het kasteelbruggetje en sla vervolgens linksaf richting het monumentale pand “ De Kloosterhof”. Het Dasra Center is op de zolderverdieping van dit pand gevestigd. Neem de ingang van het Antoniushof. Halverwege de gang ga je rechtsaf door de schuifdeuren. Vervolgens ga je rechts de wenteltrap omhoog naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant zie je een deur met glas. Achter deze deur bevindt zich een trap omhoog naar het Dasra Center.

Print deze route vanuit Amsterdam/ Utrecht / Den Bosch

Vanuit de Rotterdam / Den Haag :

Neem afslag 14: Woerden – Linschoten. Volg de borden richting Montfoort. De provinciale weg naar Montfoort is ± 8 km. lang. De eerste en tweede rotonde rijdt u rechtdoor. De derde rotonde gaat u linksaf richting Montfoort. Volg de weg. Bij het tweede verkeerslicht slaat u linksaf. Op het parkeerterrein aan de linker- of rechterkant kunt u uw auto parkeren.

Loop vanaf het parkeerterrein of vanaf de bushalte naar het binnenplein van het authentieke Kasteel van Montfoort. Ga over het kasteelbruggetje en sla vervolgens linksaf richting het monumentale pand “ De Kloosterhof”. Het Dasra Center is op de zolderverdieping van dit pand gevestigd. Neem de ingang van het Antoniushof. Halverwege de gang ga je rechtsaf door de schuifdeuren. Halverwege de gang ga je rechtsaf door de schuifdeuren. Vervolgens ga je rechts de wenteltrap omhoog naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant zie je een deur met glas. Achter deze deur bevindt zich een trap omhoog naar het Dasra Center.

Print deze route vanuit Rotterdam / Den Haag

Openbaar vervoer :

Vanuit Utrecht: buslijn 107 naar halte “Kasteelplein” (circa 30 minuten reistijd)

Vanuit Woerden: buslijn 104 naar halte “Kasteelplein” (circa 20 minuten reistijd)

Kijk voor de bustijden op www.9292.nl

Loop vanaf het parkeerterrein of vanaf de bushalte naar het binnenplein van het authentieke Kasteel van Montfoort. Ga over het kasteelbruggetje en sla vervolgens linksaf richting het monumentale pand “ De Kloosterhof”. Het Dasra Center is op de zolderverdieping van dit pand gevestigd. Neem de ingang van het Antoniushof. Halverwege de gang ga je rechtsaf door de schuifdeuren. Halverwege de gang gaat u rechtsaf door de schuifdeuren. Vervolgens gaat u rechts de wenteltrap omhoog naar de eerste verdieping. Aan de rechterkant ziet u een deur met glas. Achter deze deur bevindt zich een trap omhoog naar het Dasra Center.

Print deze route met het openbaar vervoer

Bekijk ons Yoga centrum
0

Je winkelwagen