Yoga opleidingen aanbod

Bekijk het complete yoga opleidingen aanbod van www.poweryoga.nl van Tonnie Goes, je kunt nu al binnen een jaar gecertificeerd yoga docent zijn!

We hebben onze yoga opleidingen zo opgezet, dat je de opleiding in je eigen tempo kunt volgen. We bieden als eerste een introductie opleiding aan. Hierin kun je eerst eens met yoga kennismaken.

Na deze introductie kun je vervolgens kiezen voor de yoga basis opleiding: de Power Vinyasa Yoga. Hierin leren we je zowel het verzorgen van een Power Yoga als een Vinyasa Yoga les. Na de basisopleiding ben je in staat om op een veilige en gedegen manier yoga les te geven.

Vervolgens kun je na de basisopleiding je verder specialiseren met onze unieke opleiding ‘Kunst van het Begeleiden & Anatomie’.

De Introductie opleiding, de basisopleiding en de specialisatie opleiding vormen samen een 200-urige Yoga opleiding die erkend is door de internationale Yoga Alliance. Deze kun je in 1 keer bestellen i.p.v. alle opleidingen afzonderlijk. Je bent daarmee goedkoper uit.

Wil je je verder ontwikkelen als yoga docent of ben je op zoek naar verdieping in ontspanningstechnieken, kies dan voor een van onze extra yoga modules, zoals bijvoorbeeld de Yoga Nidra & Restorative Module, de Yin Yoga voor docenten Module of de Moderne Hatha Yoga Module.

Wil je mensen coachen of begeleiden vanuit een Yoga achtergrond? Op basis van ruim 20 jaar ervaring in het geven van yoga opleidingen en daarnaast het persoonlijk begeleiden van diverse mensen op het gebied van yoga, heeft Tonnie Goes de opleiding Yoga Coaching & Therapie ontwikkeld. Deze opleiding is het paradepaardje in ons yoga opleidingen aanbod.

Toont alle 7 resultaten