Bijscholing Moderne Hatha Yoga

(1 klantbeoordeling)

 349,00

Bij Poweryoga.nl betaal je via ideal Bij Poweryoga.nl betaal je via ideal.

De Bijscholing Moderne Hatha Yoga is bedoeld voor yoga docenten die hun lesaanbod willen uitbreiden met een moderne vorm van Hatha Yoga. De bijscholing wordt weer in het Dasra Center verzorgd.

Wissen
Artikelnummer: BMHY-22-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

Bijscholing Moderne Hatha Yoga

Inhoud

Tonnie verzorgt deze bijscholing Moderne Hatha Yoga, ze is (natuurlijk) bekend van PowerYoga. Voordat ze met Power (Ashtanga) Yoga in aanraking kwam, volgde ze in de jaren 90 de (traditionele) Hatha Yoga docent opleiding bij Saswitha. Zelf ontwikkelde ze nadien EasyYoga. Dat is als het ware de voorloper van de Moderne Hatha Yoga, what’s in a name 😉 ?

Lesopbouw

In deze Moderne Hatha Yoga module ligt de focus vooral op het zelf werken aan je lesopbouw. Zo kun je ervoor kiezen om te werken met bepaalde thema’s, zoals ‘geweldloos’ dan wel ‘liefdevol voor jezelf’ houdingen uitvoeren. Voor de lesopbouw krijg je in blokken diverse handvatten aangereikt, waarmee je met medecursisten aan de slag gaat. Na de vier opleidingsdagen ben je dan in staat om een eigen Moderne Hatha Yoga les te verzorgen. Het is dus vooral een hele praktijkgerichte bijscholing.

Variaties

Uiteraard besteedt Tonnie ook tijd aan het inbrengen van variaties in je lesopbouw, zodat je verschillende lessen kunt samenstellen.

Moderne Hatha Yoga versus Traditionele Hatha Yoga

Ook stipt Tonnie in deze module een aantal verschillen aan tussen de traditionele en moderne hatha yoga variant. Je kunt daarbij bijv. denken aan het uitlijnen van houdingen.

Voor wie

Deze bijscholing is bedoeld voor yogadocenten die graag hun lesaanbod willen aanvullen of uitbreiden met deze fijne vorm van Moderne Hatha Yoga. Moderne Hatha Yoga is toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën, zowel voor docenten om te geven als voor cursisten om te volgen. Ook bij fysieke klachten is Moderne Hatha Yoga een hele fijne vorm van Yoga.

Door wie

Tonnie Goes

Investering

Voor deze bijscholing betaal je € 349,00. Je krijgt daarvoor 1 middag, 1 avond en 1 complete dag les en bent na de bijscholing in staat om een volledige Moderne Hatha Yoga les te verzorgen.

Opleidingsdagen

  • Vrijdag 10 juni2022
  • Zaterdag 11 juni 2022

Opleidingstijden

  • Vrijdag: 13:30 uur – 21:00 uur
  • Zaterdag 9:30 uur – 16:30 uur

Extra informatie

Opleidingsdagen

Vrijdag 10 juni 2022
Zaterdag 11 juni 2022

Opleidingstijden

Vrijdag: 13:30 uur – 21:00 uur
Zaterdag 9:30 uur – 16:30 uur

Opleidingscyclus

Juni 2022

1 beoordeling voor Bijscholing Moderne Hatha Yoga

  1. Ellen Magielse (geverifieerde eigenaar)

    Superfijn om deel te nemen aan deze Moderne Hatha Yoga module en Tonnie weer “live” online te zien. Zoals gewoonlijk was de lesopbouw en de theorie heel duidelijk en de lessen heel inspirerend. Aandacht voor iedereen, erg zorgvuldig en professioneel. Ook de online werkomgeving was perfect op orde, zowel tijdens de lessen als daarna.
    Ellen M.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.