Yoga Coaching & Therapie Opleiding

(3 klantbeoordelingen)

 1.299,00

Bij Poweryoga.nl betaal je via ideal Bij Poweryoga.nl betaal je via ideal.

Ben je gediplomeerd Yoga Docent en wil je mensen persoonlijk begeleiden met yoga? Dan biedt deze unieke Yoga Coaching & Therapie Opleiding jou de mogelijkheid.

 

Beschrijving

In de Yoga Coaching & Therapie Opleiding krijg je handvaten aangereikt om als professioneel Yoga Coach aan de slag te gaan. De opleiding bestaat uit 2 onderdelen, te weten:

De online-Yoga Coaching en Therapie Opleiding
De Yoga Coaching & Therapie  Contactdagen

In de online opleiding kun je zelfstandig je vaardigheden opdoen en uitwerken via de nieuwe online leermodule. Hiermee bepaal je dus je eigen leertempo en kun je de cursus volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Na afronding van de online cursus ontvang je van ons een deelcertificaat. Je behoudt toegang tot het online deel van de opleiding ook na afronding. Heb je ook de Yoga Coaching & Therapie Contactdagen volledig gevolgd, dan ontvang je ons complete Yoga Coaching & Therapie certificaat.

Tijdens de contactdagen behandelen we specifieke lichamelijke klachten en hoe je daar als yoga coach/therapeut een behandelplan voor kunt maken. Dat betekent dat we je per contactdag leren om een anatomische analyse te maken van een bijv. rugklachten. Vervolgens kijken we welke yoga houdingen hierin ondersteunend, versterkend of pijnklachten verminderend kunnen zijn. Ook kijken we hoe je iemand gemotiveerd moet doorverwijzen voor het geval er vanuit yoga optiek geen passende oplossing mogelijk is. De kennis die je opdoet in de online opleiding, komt daarbij uiteraard goed van pas.

Lees alles over onze unieke Yoga Coaching en Therapie Opleiding.

Of bekijk alvast het eerste hoofdstuk van de online opleiding voor een indruk van de opzet.

Extra informatie

Opleidingsdagen

Zaterdag 8 oktober 2022
Zaterdag 5 november 2022
Zaterdag 3 december 2022
Zaterdag 21 januari 2023
Zaterdag 11 februari 2023
Intervisie en afronding gaan via persoonlijke afspraak
reken dus nog op 2 extra dagen
Online opleiding kan direct gestart worden!

Opleidingstijden

Starttijd: 9:30 uur, Eindtijd: 16:00 uur, Dit betreffen uiteraard de tijden van de contactdagen

Opleidingslocatie

De opleidingslocatie wordt na inschrijving toegezonden per e-mail.

3 beoordelingen voor Yoga Coaching & Therapie Opleiding

 1. anneke masarovic (geverifieerde eigenaar)

  Na meerdere yoga opleidingen en bijscholing bij Tonnie te hebben gevolgd, merkte ik dat ik behoefte had aan verdieping in yoga op zowel fysiek als mentaal gebied. Dit heb ik zeker terug kunnen vinden in de opleiding Yoga Coaching en Therapie. Ik vond de combinatie tussen de online leeromgeving en de contactdagen erg fijn. De online leeromgeving is erg praktisch ingericht en het is prettig dat je zelf je tempo kan bepalen. De contactdagen (zowel op locatie als online ivm corona) waren erg leerzaam. Tonnie werd tijdens de contactdagen ook bijgestaan door enkele deskundigen waaronder Anouk. Ik vond het ook erg prettig dat we gedurende het hele coaching proces met alle vragen bij Tonnie terecht konden. Deze opleiding vind ik dan ook echt een aanrader voor de yogadocent die zichzelf meer wil ontwikkelen op het gebied van yoga en/of die als yoga coach/therapeut aan de slag wil gaan!
  Anneke M.

 2. Tonnie Goes

  Wat betreft de online cursus:
  Ik vind het heel prettig om op deze manier de lesstof te doorlopen. De opzet is heel duidelijk en overzichtelijk. Ook is het fijn dat de lesstof in pdf te downloaden is.
  Wat ik verder fijn vind is, dat je kunt ‘afvinken’ wat je hebt gedaan en je kunt ook meteen zien waar je een hoofdstuk nog niet voltooid hebt. Ook het feit dat je het percentage dat je in totaal voltooid hebt kunt zien, vind ik heel fijn. Dat geeft inzicht in hoe ver je bent en wat nog aan bod komt.

  Wat ik jammer vindt, is dat je de opdrachten die je hebt ‘ingeleverd’ niet altijd meer kunt terugvinden. Soms wel, soms niet (of doe ik iets verkeerd? ) en dat er bij de open vragen (nog?) geen feedback zichtbaar is.

  Verder: de combi tussen online met de contactdagen vind ik zelf super!
  Monique de G.

 3. Tonnie Goes

  ‘Afgelopen jaar heb ik de opleiding Yoga Coaching en Therapie gevolgd bij Tonnie Goes in Montfoort. Tonnie heb ik leren kennen als een gedreven en kundige docente. Fijn om les van haar te hebben. De opleiding zit goed in elkaar en is een mooie aanvulling voor yogadocenten. Het centrum heb ik ervaren als een fijne plek. Ik raad het aan om een opleiding bij Tonnie te volgen.’

  Namasté, Ilse

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.